Magazin Bona            Magazin Bona Cosul meu

Contact rapid

Telefon:
0722 129 467

Program:
Luni-Vineri 09.00 - 14.00

Email:
parchetexpert@yahoo.com

Bona Spray Mop


RASCHETARE PARCHET


Cauti un parchetar?
Termeni si conditii:

Pentru o mai buna claritate a Termenilor si a Conditiilor:
“Site”- inseamna site-ul de internet http: www.materiale-parchet.ro
“Administrator”- inseamna persoana sau echipa care se ocupa cu administrarea site-ului.
“Serviciul” / “Produs”- inseamna orice Serviciu sau Produs oferit pe Site.
 “Vizitatorul”- inseamna orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul.
“Client” - inseamna orice persoana careia I sa emis ( in baza unei solicitari ) o factura fiscala.
Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, dupa cum sunt formulati  atrage obligatia Vizatorului de a inceta accesarea Site-ului;
Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.
Va rugam sa cititi urmatorii termeni si conditii cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site precum si a site-urilor existente sub acest brand.

Site-ul  www.materiale-parchet.ro  este proprietatea exclusiva a SC Parchetexpert Servicii srl, care se identifica astfel: RC  J40/4304/2011, CIF RO 028316250; STR. Clabucet nr. 58 sector 1, Bucuresti; Banca Transilvania ag. Grivita ,  cont IBAN RO44BTRL 04801202902436XX.
Prin intermediul site-ului  www.materiale-parchet.ro , SC Parchetexpert  Servicii srl  isi promoveaza produsele si serviciile oferite.
Produsele sunt marca Bona si se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului;
Toate specificatiile tehnice si imaginile individuale ale produselor din site-ul  www.materiale-parchet.ro , sunt proprietatea exclusiva a Bona Romania;
Parchetexpert Servicii fiind distribuitor autorizat si ca atare are dreptul de a reprezenta marca Bona, portofoliul si serviciile acesteia.

Produsele prezentate in site-ul  www.materiale-parchet.ro , se pot comercializa numai in baza unei comenzi (solicitari) confirmate.
Prezentarea produselor si serviciilor precum si lansarea unei comenzi de catre un vizitator nu reprezinta obligatii contractuale cu nici un vizitator al acestui site.
Comenzile lansate electronic (email) sau telefonic au caracter – cerere oferta - ; raspunsul pentru aceste comenzi sunt procesate in ordine cronologica indiferent de valoarea sau cantitatile mentionate.  Preluarea si confirmarea comenzilor se face in limita programului de lucru, de Luni pana Vineri intre orele  9.00 – 16.00.

Confirmarea unei comenzi se face dupa verificarea stocului, pentru produsele aflate in comanda si nici in aceasta situatie nu reprezinta obligatie contractuala.  Eliberarea produselor din stoc se face in ordinea cronologica a confirmarii comenzilor si doar in baza unei facturi fiscale.

Modalitati de livrare:

Vizitatorul poate intra in posesia produselor dorite dupa cum urmeaza:

  • Prin ridicare directa de la sediul din Bucuresti, s. 1  Str. Clabucet, nr. 29,  orele 9.00 – 16.00 .
  • Livrare prin  serviciul de curierat ales de client.
  • Livrare prin  serviciul de curierat cu care Vanzatorul are contract.
  • Livrarea produselor se face dupa emiterea facturii fiscale si stabilirea detaliilor de livrare

Modalitati de plata:

  • La sediul nostru – plata in numerar in limita plafonului legal.
  • Transfer bancar inainte de livrare.
  • Nota: nu sunt acceptate plati ramburs catre agentul serviciului de curierat.

Costuri transport :

  • Suma pentru transport variaza functie de distanta, volum, greutate, si va fi comunicata pe mail sau telefonic, odata cu confirmarea existentei produselor pe stoc.

 
Garantia:

  • Utilizarea produselor este in toate cazurile pe raspunderea cumparatorului. 
  • Este exclusa solicitarea de daune datorate folosirii necorespunzatoare a produselor.

Produsele de curatenie si intretinere au garantie de doi ani, iar produsele pentru montaj si finisare au garantie de un an. Si este specificat pe fiecare ambalaj.
Cumparatorul are dreptul de a solicita agentului de vanzari, fisa tehnica a produsului, care poate fi trimisa pe email sau ridicata de la sediul SC Parchetexpert  Servicii srl odata cu produsele.

Nota de informare:
Prin intermediul site-ului  www.materiale-parchet.ro , Societatea Parchetexpert nu colecteaza informatii cu caracter personal. Vizitatorii care doresc produsele prezentate pe site, nu sunt constransi sa se identifice cu date ce au caracter personal (adresa, cnp, serie CI, etc….); Acestia lanseaza cererea de comanda in mod voluntar prin intermediul unui email sau telefonic.

 

              Prin publicarea pe  www.materiale-parchet.ro , a unei noi versiuni de termeni si conditii, Termenii si conditiile actuale isi pierd valabilitatea si sunt inlocuite cu cele noi afisate pe site.

Fotografiile de prezentare sunt cu caracter orientativ ! Nu ne asumam raspunderea pentru produsele ale caror producatori au schimbat eticheta sau ambalajul !
Cum cumpar ?  |  Termeni si conditii  |  Contact