Magazin Bona         Magazin Bona Contul meu     Magazin Bona Cosul meu

Contact rapid

Telefon:
0735 84 09 95

Program:
Luni-Vineri 09.00 - 14.00

Email:
office@materiale-parchet.ro

Bona Spray Mop


RASCHETARE PARCHET


Parchet Lemn Masiv Stejar


Curatare parchet 1 euro/mp


Cauti un Parchetar ?
Cum alegi un parchetar

Cum alegi un Parchetar ?
Cum alegi un parchetar
Cum alegi un parchetar
Termeni si conditii

Termeni si conditii:

Pentru o mai buna claritate a Termenilor si a Conditiilor:
“Site”- inseamna in continuare site-ul de internet http: www.materiale-parchet.ro
“Administrator”- persoana sau echipa care se ocupa cu administrarea site-ului.
“Serviciul” / “Produs”- inseamna orice Serviciu sau Produs oferit pe Site.
 “Utilizatorul” / “Vizitatorul”- inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul.
Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, dupa cum sunt formulati in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului;
Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.
Va rugam sa cititi urmatorii termeni si conditii cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site precum si a site-urilor existente sub acest brand.

Site-ul  www.materiale-parchet.ro  este proprietatea exclusiva a SC Parchetexpert Servicii srl, care se identifica astfel: RC  J40/4304/2011, CIF RO 028316250; STR. Clabucet nr. 58 sector 1, Bucuresti; Banca Transilvania ag. Grivita ,  cont IBAN RO44BTRL 04801202902436XX.
Prin intermediul site-ului  www.materiale-parchet.ro , SC Parchetexpert  Servicii srl  isi promoveaza produsele si serviciile oferite. Produsele sunt marca Bona si se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului;
Toate specificatiile tehnice si imaginile individuale ale produselor din site-ul  www.materiale-parchet.ro , sunt proprietatea exclusiva a Bona Romania; Parchetexpert Servicii fiind distribuitor autorizat si ca atare are dreptul de a reprezenta marca Bona, portofoliul si serviciile acesteia.

Produsele prezentate in site-ul  www.materiale-parchet.ro , se pot comercializa numai in baza unei comenzi (cerere oferta) confirmate. Prezentarea produselor si serviciilor precum si lansarea unei comenzi de catre un vizitator nu reprezinta obligatii contractuale cu nici un vizitator al acestui site.
Comenzile lansate electronic (email) sau telefonic au caracter – cerere oferta - ; raspunsul pentru aceste comenzi sunt procesate in ordine cronologica indiferent de valoarea sau cantitatile mentionate.  Preluarea si confirmarea comenzilor se face in limita programului de lucru, de Luni pana Vineri intre orele  900 – 1700.

Confirmarea unei comenzi se face dupa verificarea stocului, pentru produsele aflate in comanda si nici in aceasta situatie nu reprezinta obligatie contractuala.  Eliberarea produselor din stoc se face in ordinea cronologica a confirmarii comenzilor si doar in baza unei facturi fiscale.

 Modalitati de livrare:
Clientul poate intra in posesia produselor dorite dupa cum urmeaza:

  • Prin ridicare directa de la sediul nostru din Bucuresti, sector 1, str. Clabucet, nr. 58, in intervalul orar 900 – 1700 .
  • Livrare prin  serviciul de curierat ales de client sau prin compania Nemo Expres, cu care SC Parchetexpert  Servicii srl are contract.
  • Livrarea produselor se face dupa stabilirea detaliilor de livrare de catre agentul de vanzari  si de catre cumparator.

Modalitati de plata:

  • La sediul nostru – plata in numerar in limita a 5000 lei pentru persoanele jurudice, 10 000 pentru persoanele fizice.
  • Catre  comisionarul de curierat care efectueaza livrarea cu plata prin ramburs.
  • Transfer bancar inainte de livrare.

Costuri transport :

  • Pentru comenzi mai mari de 1000 lei – transportul este  GRATUIT, pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Pentru comenzi mai mici de 1000 lei –costul transportului cade in sarcina clientului si  poate opta pentru orice serviciu de curierat sau poate alege serviciul operatorului  Nemo Expres, cu care SC Parchetexpert Servicii SRL colaboreaza, costul transportului fiind stabilit telefonic functie de greutatea produselor comandate.

Garantia:

  • Utilizarea produselor este in toate cazurile pe raspunderea cumparatorului. 
  • Este exclusa solicitarea de daune, in special a celor datorate folosirii necorespunzatoare a produselor.

Produsele de curatenie si intretinere au garantie de doi ani, iar produsele pentru montaj si finisare au garantie de un an.
Cumparatorul are dreptul de a solicita agentului de vanzari, fisa tehnica a produsului, care poate fi trimisa pe email sau ridicata de la sediul SC Parchetexpert  Servicii srl odata cu produsele.

Nota de informare:
Prin intermediul site-ului  www.materiale-parchet.ro , SC Parchetexpert Servicii srl, nu colecteaza informatii cu caracter personal. Vizitatorii care doresc produsele prezentate pe site, nu sunt constransi sa se identifice cu date ce au caracter personal (adresa, cnp, serie CI, etc….); Acestia lanseaza cererea de oferta in mod voluntar prin intermediul unui email sau telefonic.

            Prin publicarea pe  www.materiale-parchet.ro , a unei noi versiuni de termeni si conditii, Termenii si conditiile actuale isi pierd valabilitatea si sunt inlocuite cu cele noi afisate pe site.
Ne rezervam dreptul de a modifica Termenii si conditiile fara un anunt in prealabil.

Produse similare
Fotografiile de prezentare sunt cu caracter orientativ ! Nu ne asumam raspunderea pentru produsele ale caror producatori au schimbat eticheta sau ambalajul !
Cum cumpar ?  |  Termeni si conditii  |  Contact